Jedlé nádobí do přírody a na zahradu!

Co může zpříjemnit váš výlet do přírody nebo posezení na zahradě? Jedlé nádobí, které můžete schroupat spolu s jeho obsahem bez výčitek svědomí, že ztloustnete nebo že přispějete k zamoření Země plasty. Jedlé nádobí je dost stabilní a pevné na to, aby s vámi zvládlo dobrodružství v přírodě... tedy pokud jej nechtěně v batohu nezasednete.

Jedlé nádobí tam, ale zpátky už ne

Na rozdíl od vás bude mít jedlé nádobí pouze jednosměrnou jízdenku na cestě za dobrodružstvím, tedy pokud ho vezmete na výlet s sebou. Ve většině případů se totiž v přírodě bez etikety stolování obejdete. Houska v jedné ruce a společná láhev na pití v druhé, to je top stav, kdy více nepotřebujete. Kdybyste ale přece jenom chtěli v přírodě uspořádat piknik  se vším všudy, chceme, abyste věděli, že nad nepraktickým sklem nemusí zvítězit pouze plast. Jedlé talíře, lžičky a kelímky nezatíží životní prostředí ani váš batoh. Z výletu zpátky už jedlé nádobí tahat nebudete, protože skončí ve vašem žaludku. Nežádoucí zbytky jedlého nádobí můžete ponechat v lese divoké zvěři.

Jedlé kelímky jsou pro svačinu na zahradě ideální

Praktické maminky dětem v létě servírují zmrzlinu rovnou do perníkových kornoutků. Díky tomu ze zahrady nemusí uklízet nádobí. Ještě vyšší level v tomto nabízejí jedlé kelímky, které kromě zmrzliny udrží i kávu, čaj, kakao, jogurt... cokoliv si zamanete. Jedlé kelímky i jedlé lžičky ocení nejen děti, ale i dospělí. Jedlé nádobí plně podporuje myšlenku „zero waste”. Pomáhá životnímu prostředí od plastů a vašim rukám od namáčení ve dřezu. Jedlé kelímky jsou pro vychutnání si zmrzliny na zahradě ideální. Zkrátka nemusíte přemýšlet, kam s nádobím po tom, co dojíte. Jednoduše poputuje do žaludku! Jedlé nádobí ocení také vegani, protože neobsahuje žádné živočišné látky. Zamilují si ho i ti, kteří v rámci hubnutí do plavek počítají každou kalorii. Jedlé nádobí obsahuje jen minimum kalorií, a proto ho můžete sníst zcela bez výčitek.

Zpět do obchodu
productsRelated