Můžeš sníst svou lžičku, až dojíš oběd!

Můžeš sníst svou lžičku, až dojíš oběd!
Maminky, uvařily jste pro svá mrňata chutný a nutričně vyvážený oběd, ale děti se v něm jen nimrají? Máte doma notorické nejedlíky, u kterých má zábava a hraní přednost? Víme, jak pro děti udělat jídlo atraktivnější! Příště dětem naservírujte jídlo na talíři, který mohou sníst... pochopitelně až po tom, co dojí celý oběd.

 

Také jídlo může děti bavit
Děti je potřeba stále zaměstnávat a dávat jejich chytrým hlavičkám potřebné podněty. Koneckonců i jídlo je může bavit. Už společná příprava pokrmu jim může přidat na pocitu důležitosti. Děti samy mohou rozhodnout, jak bude jídlo na jejich talíři vypadat. Už to povede k zábavnější konzumaci. Třešničkou na dortu toho všeho pak může být jedlé nádobí, které dětem vyrazí dech. Vždyť po tom, co všechno z jejich talíře zmizí, mohou schroupat i talíř! A to je dost velká motivace k tomu sníst oběd celý.


Jedlé lžičky pro legraci a učení
Vychutnejte si ten moment, když po konzumaci jídla sníte před dítětem i svou lžičku a dovolte mu to napodobit. Jedlé lžičky se u vás doma na dlouhou dobu stanou zdrojem zábavy. Jedlé lžičky, stejně jako ostatní jedlé nádobí jsou 100% přírodní, 100% jedlé a 100% rozložitelné. Větším dětem už můžete i vysvětlit, proč je jedlá lžička lepší než lžička z plastu. Kolik výhod na ní dítě najde samo?
A kdyby jedlé nádobí děti přece jenom přestalo bavit, dalším zdrojem zábavy mohou být jedlé lízátkové tyčky. Pomocí nich lze vytvořit 100% jedlá lízátka třeba pro dětskou narozeninovou oslavu.

 

Něco pro unavené maminky
Jedlé nádobí může být pro maminky dalším ze způsobů, jak zabavit své děti. Přitom je mohou něco naučit o šetření životního prostředí. I unavené maminky si přijdou na své. Když dítě dojí svačinu, jedlý talíř nebo kelímek skončí v jeho žaludku a ne ve dřezu. A to je obrovská výhoda!

Zpět do obchodu
productsRelated