Vsaďte na jedlý kelímek!

Ne vždy je možné sáhnout ke klasickému sklu nebo porcelánu. Existuje ovšem nějaká ekologická alternativa k umělohmotným či voskovaným papírovým táckům a kelímkům? Ale samozřejmě, že ano!

 

Stačí vsadit na jedlé nádobí a užívat si oblíbené dobroty z kelímku nebo talířku, který můžete nakonec jako bonus sníst. A to ve formě zdroje hodnotné vlákniny. Nezní to přímo skvěle?

 

Zaměřeno na jedlý kelímek

Většina z nás „vyplýtvá“ nejvíce plastů v podobě kelímků na kávu či zmrzlinu s sebou. A řešení? Nalít si svůj oblíbený nápoj či pokrm do jedlého kelímku vytvořeného z otrub. Získáte tak nejenom chutný nápoj, jenž vás povzbudí, ale zároveň s ním i lehkou svačinku plnou hodnotných živin. Stačí jen vsadit na jedlý kelímek od specialistů z e-shopu Jedlenadobi.cz, jež mají texturu i chuť vychytánu tak, aby vám opravdu po všech stránkách vyhovovaly.

 

Nádobí, které chutná jako zákusek

Je to přesně tak. Kelímek samozřejmě nemusíte sníst celý. Ovšem dost možná to přesto uděláte, protože díky jemně sladké chuti budete mít pocit, že něco tak dobrého zkrátka nemůžete vyhodit. A totéž platí i pro jedlé talíře.

 

Najděte si proto kavárnu, kde se vás nezeptají jen na to, jakou kávu si dáte, ale také na to, v čem si ji dáte. A nemusíte mít výčitky ani ve chvíli, kdy jednoduše nebudete mít na kelímek nebo talířek chuť. Jednoduše ho vyhoďte do odpadu, brzy se sám rozloží. 

 

Kde ekologicky nakoupit

Pořiďte si výrobky s velmi nízkou ekologickou stopou pro lepší a ohleduplnější život na každou párty či oslavu! Tyto přírodní produkty pro servírování stravy splňují všechny potřebné normy a certifikáty. Nejde jen o klasické kelímky, ale o ucelený sortiment pro vaše spokojené chvíle s přáteli. Stačí navštívit stránky jedlenadobi.cz.

Zpět do obchodu
productsRelated