Jedlé nádobí ztlumí vaši italskou domácnost

Máte doma italskou domácnost a vašim sousedům to nevyhovuje? Zkuste si pořídit jedlé nádobí. Třískat s ním můžete pořád, ale bez hluku a bez střepů. A i přesto, že zajídání emocí není zdravé, jedlé nádobí sníst můžete. Má jen velmi málo kalorií.

Jedlé nádobí uklidní napjatou atmosféru u vás doma

Sem tam si něčím doma třísknete, když vaše emoce vybublají na povrch? Jenže odnáší to hlavně porcelán po babičce? Jedlé nádobí vám pomůže ušetřit nejen vzácnou sadu nádobí, nýbrž i životní prostředí. Z naší nabídky si můžete koupit jedlé talíře, jedlé kelímky, jedlé lžičky, jedlá míchátka do nápojů, jedlé sushi tyčky a další jedlé nádobí. Kromě výše zmíněného bude jedlé nádobí u vás doma hitem. Bude bavit děti i dospělé. Ozvláštní společný oběd i grilovačku s přáteli.

Jedlé nádobí ušetří váš čas

I když představa snědeného talíře je pro někoho k popukání, není jedlé nádobí vytvořené jenom pro legraci. Talíře a kelímky vytvořené ze 100% přírodních a jedlých surovin šetří přírodu od plastů. Protože jsou plně rozložitelné, nezůstane po nich ani památka, maximálně vzpomínka na legraci při stolování. Jedlé nádobí neobsahuje živočišné látky, a proto si na něm pochutnají i vegani. Pokud tedy fungujete v duchu „zero waste” myšlenky, je jedlé nádobí něco pro vás. Svou kávu si dokonce můžete vychutnat v jedlém kelímku!

Ať už to tedy s jídlem máte jakkoliv, nově můžete schroupat i svůj talíř. Nemusíte s jídlem spěchat. Jedlé talíře, jedlé kelímky, jedlé lžičky a další jedlé nádobí je stabilní a v klidu se z něho najíte. Jedlé nádobí vydrží dost dlouho na to, abyste se najedli a své jídlo si dokonce vychutnali. Jedlé nádobí má tu výhodu, že až dojíte, žádné stání u dřezu nehrozí. A vaši sousedé? Budou v pohodě, stejně jako vzácný porcelán po babičce.

 

 

 

Zpět do obchodu
productsRelated